One & Only PlaygroundOne & Only Playground
Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ

ONE AND ONLY PLAYGROUNDS

Η ONE AND ONLY PLAYGROUNDS δημιουργήθηκε το 2020 σε μια προσπάθεια να προσφέρουμε στα μικρά παιδιά αλλά και στους γονείς χώρους αναψυχής και ξεκούρασης σε μια εποχή όπου το παιχνίδι και η επαφή με το εξωτερικό περιβάλλον κρίνονται πιο απαραίτητα από ποτέ.

Ειδικά μέσα στον αστικό ιστό, τα πάρκα και οι παιδότοποι θα πρέπει να αποτελούν την όαση των μικρών παιδιών αλλά και των γονιών τους καθώς δίνεται η ευκαιρία να ξεφύγουν και να βρεθούν σε έναν χώρο χαλάρωσης και παιχνιδιού με προτεραιότητα την ασφάλεια και τη δημιουργικότητα.

Η ONE AND ONLY PLAYGROUNDS δημιουργεί πρότυπα πάρκα για μικρά παιδιά με πρωτότυπα όργανα με μορφές ζώων, από υλικά φιλικά στα παιδιά. Τα όργανα είναι διαδραστικά και επιτρέπουν τη ταυτόχρονη χρήση σε πάνω από 1 παιδιά, φέρνοντας τα πιο κοντά και οξύνοντας τις κοινωνικές τους δεξιότητες.

Ακόμη, οι μορφές των ζώων μπορούν να δράσουν εκπαιδευτικά και να αποτελέσουν ευκαιρία για να έρθουν πιο κοντά με τα πλάσματα της Φύσης και τη βιοποικιλότητα. Η οπτική με την οποία αντιμετωπίζουμε την προμήθεια και εγκατάσταση του εξοπλισμού που εισάγει η εταιρεία μας επιδιώκει να παρουσιάσει, ως αποτέλεσμα, ένα μίγμα αφενός σύγχρονης θεώρησης ως προς το παιδικό παιχνίδι και αφετέρου αναβαθμισμένης ποιότητας.

Οι βασικοί άξονες αυτής της προσπάθειας αναφέρονται σε:

playground (4)

Προσπάθεια αντιμετώπισης των χώρων «παιδικής χαράς» ως θεματικών πάρκων αναψυχής για παιδιά προσχολικής και σχολικής ηλικίας, εναρμονισμένων με τους χώρους εγκατάστασης τους. Χώρων όπου ταυτόχρονα με το παιχνίδι θα μπορούν να αποκτώνται βασικές γνώσεις για το έμψυχο και το υλικό περιβάλλον των μικρών παιδιών.

playground (6)

Το ενέργημα αυτό επιδιώκει να καταστεί ελκυστικό στα μικρά παιδιά, μετατρέποντας την δραστηριότητα του παιχνιδιού σε παράλληλη πηγή μάθησης χωρίς την επιβάρυνση διδακτισμού, αλλά αποκλειστικά μέσω της αναψυχής και της επαφής με τις μορφές των ζώων και του περιβάλλοντός τους

playground (7)

Αναβαθμισμένη ποιότητα του εγκαθιστάμενου εξοπλισμού με την τήρηση αυστηρών προδιαγραφών ασφαλείας και με γνώμονα την ελαχιστοποίηση απαιτήσεων συντήρησης.

Σε συνδυασμό με τα όργανα αναψυχής χρησιμοποιούμε δάπεδα ασφαλείας τελευταίας τεχνολογίας για να διασφαλίσουμε τους ελάχιστους δυνατούς κραδασμούς στους χώρους παιχνιδιού και τη μέγιστη ασφάλεια. Τα υλικά των δαπέδων μας αποτελούνται από 100% παρθένα υλικά για την καλύτερη και ασφαλέστερη φυσικοχημική τους συμπεριφορά. Επιπλέον στα πρότυπα πάρκα μας προτείνουμε εξειδικευμένες λύσεις αποστράγγισης υδάτων με σύγχρονα γεωσύνθετα αποστραγγιστικά πλέγματα για τη βέλτιστη λειτουργικότητα των χώρων και την απρόσκοπτη λειτουργία τους.

Επιπλεόν, η εταιρεία μας διαθέτει την τεχνογνωσία και εμπειρία στον τομέα της κατασκευής αθλητικών χώρων και δη γηπέδων ποδοσφαίρου με τη χρήση υβριδικού και συνθετικού χλοοτάπητα και συνεργάζεται με μία από τις μεγαλύτερες κατασκευάστριες εταιρείες στον κλάδο αυτό. Ο υβριδικός χλοοτάπητα χρησιμοποιεί τα καλύτερα χαρακτηριστικά και των δύο κόσμων-του φυσικού και του συνθετικού- , διαθέτει βιοδιασπώμενο υπόστρωμα για την διευκόλυνση της ανάπτυξης του ριζικού συστήματος και τον καλύτερο αερισμό του, προσφέρει αυξημένες ώρες παιχνιδιού και εγγυάται την καλύτερη απόδοση των παιχτών μέσω της σταθερότητας την οποία προσφέρει λόγω της μεγάλης εφελκυστικής του αντοχής και ως εκ τούτου εγγυάται και την μεγαλύτερη ασφάλεια των παιχτών από τραυματισμούς. Ανάλογα με τις ανάγκες και τις δυνατότητες των αθλητικών σας εγκαταστάσεων, η εταιρεία μας προτείνει σε εσάς το κατάλληλο κάθε φορά υλικό, υβριδικό ή συνθετικό σε περιπτώσεις που αναζητάτε τη μειωμένη συντήρηση, την μεγάλη αντοχή και την βιώσιμη αξιοποίηση του χώρου.

Στα ευρύτερα πλαίσια της αστικής ανάπλασης, η ONE AND ONLY PLAYGROUNDS συνεργάζεται με επαγγελματίες από όλη την Ελλάδα, αρχιτέκτονες, μηχανικούς και γεωπόνους, για να σας προσφέρει μια ολοκληρωμένη πρόταση ειδικά σχεδιασμένη για τις δικές σας μοναδικές ανάγκες, με γνώμονα πάντοτε τον συνδυασμό ποιότητας, αισθητικής, ασφάλειας και βιωσιμότητας.

Θα χαρούμε πολύ να συναντηθούμε και να συνομιλήσουμε μαζί σας για τα σχέδια σας και να συν-δημιουργήσουμε.

Κατερίνα Ρουκά

Πρόσφατα άρθρα

    Πρόσφατα σχόλια

    Χωρίς σχόλια για εμφάνιση.
    Categories
    • Χωρίς κατηγορία
    Latest Posts